VMXdN Foxhill 2024 inschrijvingen open op 2 december

VMXdN Foxhill 2024 inschrijvingen open op 2 december
Decrease Font Size Increase Font Size Taille du texte Imprimer

De promotors van het meest populaire evenement op de Britse kalender kondigen met trots aan dat de inschrijvingen voor rijders voor het evenement van 2024, dat opnieuw wordt gehouden op het legendarische Foxhill Grand Prix Circuit vlakbij Swindon in Wiltshire, in december open gaan.

Het wordt vaak beschouwd als een “gouden ticket” omdat de inschrijvingen snel volzet zijn. Wie het eerst komt, het eerst maalt wanneer de inschrijvingen live gaan op www.goracemx.com zodra ze beschikbaar zijn. De magische dag en tijd is zaterdag 2 december om 16.00 uur.

 

 

Het epische Foxhill VMXdN evenement is uitgegroeid tot ‘het’ belangrijkste evenement op de Britse kalender, omdat het natuurlijke amfitheater volstroomt met fans die de tent in vuur en vlam zetten. Er is geen ander evenement dat in de buurt komt van de sfeer en het enorme aantal toeschouwers dat met luchthoorns in de hand naar het beroemde Wiltshire-circuit trekt om deel te nemen aan het weekendfestival dat tijdens het weekend van 24 en 25 augustus wordt gehouden.

De poorten van het evenement gaan op donderdag 22 augustus om 12.00 uur open voor het vierdaagse evenement dat is uitgegroeid tot het “must see”-evenement in 2024.
De plaatsen voor de landenwedstrijd VMXdN International en Wright Engineering zijn alleen op uitnodiging en alle vragen/sollicitaties moeten worden gemaild naar davekingwimborne@tiscali.co.uk. Veel succes en we zien je in augustus.

www.vmxdnfoxhill.com
www.facebook.com/vmxdnfoxhills
https://instagram.com/vmxdnfoxhill

Foto: @JHMXofficial

Uw reacties

More MX Vintage news