BOTC: De reglementen voor 2019!

BOTC: De reglementen voor 2019!
Decrease Font Size Increase Font Size Taille du texte Imprimer

Met nog enkele weken te gaan voor de competitie weer begint in de vintage motorcross moeten de piloten die deelnemen aan het Belgisch kampioenschap oldtimercross nog kennis nemen van de nieuwe reglementen. De BOTC-werkgroep heeft een aantal vergaderingen achter de rug om deze wat bij te sturen voor het motorcrossseizoen van 2019.

In deze reglementen vind je alles terug over het Belgisch kampioenschap oldtimercross. U kreeg van ons in eerdere berichten de belangrijkste wijzigingen voor het seizoen 2019 te lezen maar neemt u toch maar even het volledige reglement door. Elke piloot wordt trouwens geacht het reglement te kennen voor hij/zij van start gaat tijdens de eerste wedstrijd in Haacht op zaterdag 13 april 2019.

De Nederlandstalige reglementen kan je hier bekijken. Het reglement is er ook in de Franse taal en is na te lezen via deze link.

U kan ten alle tijde alle documenten die u nodig hebt voor de BOTC-competitie terug vinden op onze BOTC-pagina. Zo is er het inschrijvingsdocument en het motorpaspoort beschikbaar. Wij wensen alle piloten een sportief en succesvol seizoen toe.

Uw reacties

More MX Vintage news