BOTC: De timing voor de oldtimercross in Lummen

BOTC: De timing voor de oldtimercross in Lummen
Decrease Font Size Increase Font Size Taille du texte Imprimer

Lummen had de opener van het seizoen moeten zijn maar de weergoden hadden daar een andere visie over. Welnu, uiteindelijk kon het Fun MX-Team de datum van Sint-Huibrechts-Lille overnemen waardoor er toch nog een wedstrijd kan plaatsvinden in Lummen. Nu zaterdag 6 mei is er dus de tweede wedstrijd van het BK oldtimercross.

Het Fun MX-Team zal er in samenwerking met JMS/VLM weer een mooie organisatie neerzetten. Zaterdag zullen de jeugdrijders hun reeksen rijden en is het uiteraard het gekende programma van de oldtimers met hun vijf reeksen. Het GPS-adres is: Kwezelstraat, 3560 Lummen. Inschrijven doe je in de feesttent op vrijdagavond tussen 18u30 en 20u. Op zaterdagochtend is dat van 7u tot 9u. De trainingen voor de oldtimers starten om 9u20. De prijsuitreiking gaat door in de feesttent omstreeks 18u45. Het uurschema kan je hier downloaden en afdrukken.

Er zal een apart rennerspark voor de oldtimers worden voorzien. Vanwege de werkgroep moet er nog even melding gemaakt worden van het feit dat er vorige week een aantal rijders zonder rugnummer reden. Iedereen die deelneemt aan het Belgisch kampioenschap is verplicht een rugnummer te dragen. Alhoewel al jaren verboden maken we ook nog eens melding van het verbod op tear-offs. Motorcrossbrillen mogen alleen uitgerust worden met een roll-off-systeem.

 

Uw reacties

More MX Vintage news