BOTC: Peter Herlings is special guest tijdens “Nacht der Kampioenen”

BOTC: Peter Herlings is special guest tijdens “Nacht der Kampioenen”
Decrease Font Size Increase Font Size Taille du texte Imprimer

Het is van 2019 geleden dat er nog een een viering was van de Belgische kampioenen in de oldtimercross maar dit jaar wordt de traditie verder gezet. De “Nacht der Kampioenen” krijgt dit jaar een heel andere opzet en er zal ook weer een special guest zijn. Dit jaar is dat niemand minder dan Peter Herlings.

De vader van vijfvoudig wereldkampioen Jeffrey Herlings komt vertellen over zijn motorcrossloopbaan en gaat vooral helpen met de prijsuitreiking. De viering van alle Belgische kampioenen verloopt dit jaar anders dan jullie gewoon zijn. De “Nacht der Kampioenen” is nu voor iedereen gratis toegankelijk, je hoeft dus niet meer vooraf in te schrijven. Het driegangenmenu komt nu te vervallen, alhoewel je de inwendige mens altijd vrijblijvend kan versterken met onze Hot-dog en Pasta Bar. Ook is er geen tombola meer en ligt de focus op gezellig verbroederen tussen de rijders en de supporters. De eerste vijf piloten van elke categorie in het BK oldtimercross krijgen een trofee uitgereikt van Peter Herlings.

 

 

De drankjes zijn verkrijgbaar aan erg democratische prijzen en er is een top-DJ die voor en na voor de sfeer zorgt. De deuren zwaaien open om 19u, de prijsuitreiking start om 22u. De “Nacht der Kampioenen” gaat dit jaar door op zaterdag 29 oktober in Zaal Elckerlyc, Pastorijstraat 4, 3500 Sint-Lambrechts-Herk (Hasselt). Iedereen maar dan ook iedereen is welkom. Nodig je vrienden uit om de viering van de Belgische kampioenen oldtimercross bij te wonen. Deel dit bericht op social media want zo steun je de BOTC met de organisatie van de competitie.

 

Uw reacties

More MX Vintage news