BOTC: tijdschema oldtimercross Broechem

BOTC: tijdschema oldtimercross Broechem
Decrease Font Size Increase Font Size Taille du texte Imprimer

Nu zaterdag 17 september 2022 staat de 11de race voor het BK oldtimercross op het menu. Het zijn MC de Stroeckxvrienden die de wedstrijd organiseren in samenwerking met VLM/JMS en de werkgroep BOTC.

We duiden nog even op het feit dat er bij wijze van proef jongere motoren worden toegelaten in de klasse 125cc. Voortaan zijn dus motoren toegelaten met waterkoeling, monovering en een schijfrem vooraan. De vorkpoten mogen maximaal 43 mm dik zijn en een trommelrem achteraan is verplicht. Uiteraard moeten de machines origineel zijn, ombouwprojecten worden niet toegelaten. 2022 is een testjaar!!! Dat betekent dat er dit jaar geen punten kunnen gescoord worden met deze machines. Dat zal uiteraard wel het geval zijn vanaf 2023 want intussen besloot de werkgroep om deze vernieuwing definitief te maken voor 2023.

 

 

Het terrein in Broechem is vrijdagnamiddag toegankelijk vanaf 17u via een nieuwe ingang. Deze wedstrijd zal al op vrijdagavond een voorsmaakje krijgen met een kaartprijskamp die zal plaatsvinden in de feesttent. U kan op vrijdag inschrijven in de tent van 18u30 tot 20u en op zaterdagochtend van 7u tot 9u.  De prijsuitreiking van de oldtimer zal plaatsvinden in de feesttent omstreeks 18u30. De afdrukbare timing kan je hier downloaden. Hou er rekening mee dat een uurschema op de dag zelf nog kan wijzigen. Het GPS-adres is: Van Den Nestlaan, 2520 Broechem (Ranst).

Uurschema Broechem

Foto: Carolien Kenis en archief MXV

Uw reacties

More MX Vintage news