BOTC: wijziging aan de inschrijftafel op de wedstrijden

BOTC: wijziging aan de inschrijftafel op de wedstrijden
Decrease Font Size Increase Font Size Taille du texte Imprimer

Volgende week zaterdag 9 april start het Belgisch kampioenschap oldtimercross. Telkens u zich als piloot aanbiedt aan de inschrijftafel moet er een klein bedrag betaald worden.

In de situatie voor de coronacrisis was dat telkens 4 euro die zowel op de wedstrijden van de VMCF als die van de VLM werden gevraagd aan de rijders. In 2022 zal dat bedrag gehalveerd worden naar 2 euro. Om alle verwarring te vermijden: ook als u zich inschreef via Moto Inside dient u zich aan te bieden aan de inschrijvingstafel om de 2 euro te betalen.

Het bedrag dat u neertelt gaat integraal naar de organisatie van het kampioenenbal. De BOTC-werkgroep heeft op jaarbasis geen andere inkomsten dan deze. Ze proberen dit jaar evenwel een vereenvoudigde versie van het “De Nacht der Kampioenen” te organiseren. De kosten voor diegene die willen aanwezig zijn op deze kampioenenviering zullen ook een stukje lager zijn dan voorheen. Voor alle duidelijkheid: De 2 euro wordt betaald door alle vergunninghouders die deelnemen aan het Belgisch kampioenschap oldtimercross, het geldt niet voor de piloten die meerijden met een dagvergunning.

Uw reacties

More MX Vintage news