De Classic Dirt Bike Show in Telford komt eraan!

De Classic Dirt Bike Show in Telford komt eraan!
Decrease Font Size Increase Font Size Taille du texte Imprimer

Onder de internationale beurzen voor offroadmotoren is de Classic Dirt Bike Show in Telford een klassieker. Sinds jaar en dag trekken liefhebbers van oude offroad machines naar het International Centre voor de wellicht mooiste beurs in zijn soort. 

Op zaterdag 16 en zondag 17 februari 2019 staan de deuren in Telford weer open voor de moeder der offroadbeurzen. De Classic Dirt Bike Show is de ontmoetingsplaats voor liefhebbers van oude crossmotoren en enduro’s. De beurs trekt elk jaar heel wat bezoekers uit gans Europa. Ook de standhouders zijn internationaal getint maar natuurlijk staat er een meerderheid van Britse origine voor u klaar met antwoorden op al uw technische vragen.

In Telford moet je zijn voor dingen die je elders niet kan vinden of voor zeldzame motoren. Van het kleinste moertje tot een nieuw met de hand gemaakt frame, op deze beurs vindt je al deze dingen. En als het niet meer te vinden is kan het nog altijd gemaakt worden, de Britten zijn daar meesters in. Dit jaar komen er trouwens twee straffe namen uit de motorsportwereld hun opwachting maken. Trial-specialist Dougie Lampkin en motorcrossheld John Banks komen spreken over hun carrière.

John Banks

 

Doug Lampkin

De Classic Dirt Bike Show op 16 en 17 februari vind plaats in het International Centre te Telford. Dit is het GPS-adres: Telford International Centre, St Quentin Gate, Telford, Shropshire, TF3 4JH. Telford ligt op 630 km rijden vanuit Brussel indien je de kanaaltunnel Calais-Folkestone neemt. Vliegen kan ook, er is een luchthaven in Birmingham.

U kan tickets in voorverkoop aanschaffen op deze link. Daar vindt u trouwens alles wat je moet weten over de beurs en kan je opzoek naar een hotel in de buurt.

Uw reacties

More MX Vintage news