Flutlicht Motocross in Kleinhau geannuleerd!

Flutlicht Motocross in Kleinhau geannuleerd!
Decrease Font Size Increase Font Size Taille du texte Imprimer

Ook vanuit Duitsland komt er nu slecht nieuws. Vorige week besliste de Duitse regering al om alle evenementen tot eind augustus te verbieden. Zij waren daarbij erg duidelijk in hun communicatie waardoor er geen plaats is voor evenementen zoals een motorcross.

Dat maakt dat de 31ste Flutlicht Motocross in Kleinhau ook op de schop gaat. Bovendien is er een inreisbeperking waardoor het nagenoeg onmogelijk is voor de sporters en toeschouwers om in Kleinhau te geraken. Deze editie zou een groot succes geweest zijn want alle klassen waren reeds volzet.

Er wordt een poging gedaan om de alombekende race te laten plaatsvinden op vrijdag 25 september 2020. Of dit lukt hangt van vele factoren af. Een beslissing daaromtrent wordt verwacht op 31 juli. De piloten die reeds hadden ingeschreven en betaald voor de wedstrijd op 22 mei worden doorgezet naar de eerstvolgende organisatie. Degene die graag hun geld terug willen kunnen een e-mail zenden naar kasse@msc-Kleinhau.com. Donaties zijn gezien de hoge kosten zeer welgekomen.

Uw reacties

More MX Vintage news