Gaerne GMX MACH 80 crosslaars in vintage style!

Gaerne GMX MACH 80 crosslaars in vintage style!
Decrease Font Size Increase Font Size Taille du texte Imprimer

De GMX MACH 80 is de nieuwe Motocross Gaerne laars van de Italiaanse fabrikant. Het is een must have in de klerenkast van een vintage motorcrosser. De laars geeft de MX-stijl van de jaren ’80 weer en neemt materialen en vormen over van uit dit kenmerkend tijdvak.

 

De GMX MACH 80 wordt gekenmerkt door de aanwezigheid van een frontplaat waarvan de graphics het merk in zijn originele vormen presenteren. De plaat, gemaakt van thermoplastisch materiaal, is afneembaar en beschikbaar als accessoire. Het bovendeel, gemaakt volgens een handmatig proces, is gemaakt met 3 mm dik leer en brengt alle historische kennis over van een bedrijf dat zijn wortels heeft in Italië.

 

Naast de voorplaat is de laars voorzien van een stalen neus en een bescherming om de meest gevoelige punten te beschermen. De sluiting wordt gekenmerkt door twee gespen en een grote band die in het laterale gedeelte van de kuit is geplaatst, waardoor de laars niet alleen stevig om de voet blijft zitten, maar ook snel en gemakkelijk kan worden aangekleed.

De adviesprijs van deze mooie laarzen is 369,90€. Ze zijn te bestellen bij uw lokale motorcrossdealer.

Uw reacties

More MX Vintage news