Inschrijvingen Enduropale Vintage op een uurtje tijd volzet

Inschrijvingen Enduropale Vintage op een uurtje tijd volzet
Decrease Font Size Increase Font Size Taille du texte Imprimer

De zwaarste zandrace ter wereld blijft razend populair. Vandaag gingen de inschrijvingen voor de Enduropale Le Touquet van start maar in amper 62 minuten was alles volgeboekt. De 600 begeerde plekjes van de Enduropale Vintage op vrijdag 3 februari 2023 zijn dus bezet.

Ook de plaatsen voor de eigenlijke Enduropale van de grote jongens op zondag zijn volzet. Daar waren 1200 plaatsen beschikbaar. Allen bij de Quads, de Juniors en de Espoirs zijn er nog enkele plekjes beschikbaar. Via deze link kan je de deelnemerslijst raadplegen van de Enduropale Vintage. De wedstrijd op het strand van het Franse badplaatsje Le Touquet wordt volgend jaar gereden op 3, 4 en 5 februari en is meteen de finale van het Frans zandkampioenschap CFS. De Enduropale du Touquet zal voor het eerst ook deel uit maken van de nieuw in het leven geroepen FIM Sand Races World Cup.

 

 

Deze competitie verwelkomt diverse types van enduro en off-road motoren, quads, vintage machines en in de toekomst ook SSV’s. Alle info over dit nieuw kampioenschap lees je bij je onze collega’s van MXMag.be.

Uw reacties

More MX Vintage news