Inschrijvingen open voor Talkessel Classics in Teutschenthal!

Inschrijvingen open voor Talkessel Classics in Teutschenthal!
Decrease Font Size Increase Font Size Taille du texte Imprimer

De wedstrijd op het GP-circuit van Teutschenthal is in enkele jaren uitgegroeid tot een klassieker op de vintage motocrosskalender. Vorig jaar werd de wedstrijd ingekort door het slechte weer. Op zaterdag 4 juli 2020 is er een nieuwe “Talkessel Classics” en je kan je nu al inschrijvingen voor deze race.

Er komen elk jaar meer klassieke rijders uit binnen- en buitenland opdagen voor deze wedstrijd. Er zijn geen grote veranderingen in de regelgeving ten opzichte van vorig jaar. De volgende klassen zijn toegelaten:

  • Classic (tot bouwjaar 1974)
  • Twinshock (2 veren, luchtkoeling, trommelremmen, conventioneel vorkontwerp)
  • EVO pré 90 (tot modeljaar 1990)

Er zijn verschillende leeftijdsgroepen voor elke klasse. Rijders dienen ouder dan 18 jaar te zijn en motoren in originele staat zijn welkom. Voor de plaatsen 1 tot 5 zal er een beker toegekend worden. Aankomst, registratie en acceptatie van fietsen is mogelijk vanaf vrijdagmiddag. Het inschrijvingsgeld is 50 Euro. De uiterste datum van toetreding is 01.06.2020. Gelieve HIER te registreren. Alle info over de wedstrijd kan je nalezen via deze link. En hier vindt je het uurschema van de Talkessel Classics.

Foto: Mario Urlau

Uw reacties

More MX Vintage news