KMC Mol start met voorbereiding feesteditie

KMC Mol start met voorbereiding feesteditie
Decrease Font Size Increase Font Size Taille du texte Imprimer

KMC Mol viert dit jaar haar 100-jarig bestaan en ging afgelopen weekend van start met de voorbereidingen op de Keiheuvel in Balen voor haar traditionele motorcross wedstrijd half augustus, een feesteditie gespreid over 3 dagen, het weekend van 12 en 13 augustus en de internationale cross op dinsdag 15 augustus.

In 1923 wed de club opgericht en sindsdien hebben ze crossen georganiseerd op de Galbergen in Mol, in Gompel en sinds het begin van de jaren 50 van de vorige eeuw op de Keiheuvel. Maar daarnaast was KMC Mol aanvankelijk ook actief als toerisme club. In de jaren ‘80 werden er zelfs grasbaanraces verreden op het oude vliegveld op de Keiheuvel en in Geel.

Voor de organisatie van een tentoonstelling is KMC Mol op zoek naar allerlei zaken die kunnen gelinkt worden aan hun organisaties of aan de club: foto’s, filmpjes, kranten artikels, uitslagen, zelfklevers, inkomtickets, affiches, programmaboekjes, … Ook grotere stukken zoals kleding, helmen, crossbotten, … van clubpiloten of bekende deelnemers uit het verleden zijn welkom.

Indien U iets hebt waarvan U denkt, dit zou niet misstaan op een tentoonstelling, dan kan u altijd contact opnemen met info@kmc-mol.be

Uw reacties

More MX Vintage news