Meer dan 1700 motoren onder de hamer in Las Vegas

Meer dan 1700 motoren onder de hamer in Las Vegas
Decrease Font Size Increase Font Size Taille du texte Imprimer

Zelden zagen we zo een grote veiling als deze. Van 21 tot en met 26 januari 2020 moet je in Las Vegas zijn en deze keer hoef je niet te gokken om je zuurverdiende centen kwijt te spelen. Place to be is het hotel en casino South Point waar in zes dagen maar liefst 1750 motoren worden geveild.

Honda CR250 uit 1979

En uiteraard staan er erg leuke en zeldzame baanmotoren in de vitrine maar de vetste stukken hebben natuurlijk noppenbanden om de velg. Een flink aandeel van deze veiling bestaat dan ook uit crossmotoren en andere offroadmachines. Bladert u vooral door een pak pagina’s motoren om deze gade te slaan en zie welke geweldige exemplaren er onder de hamer gaan. Het veilinghuis die dit evenement in goede banen leid is Mecum Auctions.

Suzuki RM met Cheney frame

Alle motoren zijn te bekijken op de website van Mecum Auctions via deze link. U hebt nog een week tijd om een ticket naar Las Vegas te boeken maar u kan natuurlijk ook online bieden. Dat kan door u vooraf te registreren via deze link. Wij hebben ons spaarvarken alvast een flinke hengst gegeven.

BSA B50

Uw reacties

More MX Vintage news