Op off-road avontuur in Indië!

Op off-road avontuur in Indië!
Decrease Font Size Increase Font Size Taille du texte Imprimer

Adventure Rides® is het eerste –en enige- off-road reisagentschap in Indië. Ze biedt uitdagende ritten aan van de Rajasthan woestijn tot de hoogste bergtoppen in de Himalaya’s op een eigen vloot van splinternieuwe KTM EXC-F 450 2020 modellen. Ver van de gebruikelijke toeristische circuits, verkennen de rijders het land via vergeten paden, kameelroutes en single-tracks.

Het team is gedreven in sportorganisaties en begeleidt je in de ontdekking van adembenemende off-road routes. Tijdens elke rit –trail of enduro in functie van de gewenste moeilijkheidsgraad- word je omkaderd door een dokter en mechanieker. Deze reizen aan boord van het assistentievoertuig dat ook je bagage vervoert. Jij en jouw motor worden in de watten gelegd vanaf je landing op de luchthaven tot jouw vertrek. Je enige bezorgdheid is maximaal genieten van het parcours dat zorgvuldig wordt getest en constant wordt verbeterd. Let’s have FUN !

Dankzij haar 18 jaar tellende ervaring in het organiseren van avontuurreizen, kan het team je zorgeloos leiden op onvergetelijk mooie off-road reizen. Elke rit telt 250 tot 300km waarvan minstens 80% tot 90% off-road (‘trail’ of ‘raid’ categorie). We begrenzen het aantal deelnemers bewust tot max. 8 rijders.  Een kleine en flexibele groep geeft de gids de mogelijkheid om het parcours eenvoudig aan te passen aan de wensen of het niveau van de rijders.

Hotels worden nauwgezet uitgezocht in functie van hun comfortgraad en hun historische bijdrage tot de regio om jou te onderdompelen in deze eeuwenoude cultuur. Laten we afspraak maken in 2020 om je drang naar avontuur en intense off-road ritten in een ongerepte natuur waar te maken.

Meer info op: www.adventurerides.travel (Nederlandstalige website weldra online)
Contact : Philippe Geelhand +32 498 546 120 (enkel WhatsApp video, voice & message), Mobile: +91 96675 74757

Uw reacties

More MX Vintage news