“The Inside Line” van Rob Andrews opnieuw verkrijgbaar.

“The Inside Line” van Rob Andrews opnieuw verkrijgbaar.
Decrease Font Size Increase Font Size Taille du texte Imprimer

In februari van dit jaar verscheen het boek “The Inside Line” van ex GP-rijder Rob Andrews. De Brit was in de jaren ’80 een subtopper in het WK 500cc. Het boek kreeg lovende kritieken van pers en publiek en was al na enkele weken uitverkocht.

Hoewel auteur en uitgever aanvankelijk geen plannen had voor een herdruk waren er heel wat mensen over de hele wereld die de eerste druk gemist hadden. En dus is er nu de tweede druk die klaar is om uitgeleverd te worden.

De Inside Line is een unieke, gedetailleerde en uitgebreide eerste hand verslag van het leven als professionele racer die concurreert in de 500cc wereldkampioenschap motorcross in de jaren tachtig van de vorige eeuw. Het is het verhaal van een Britse voormalige GP-ster die van onopvallende amateur opklom tot een Kawasaki Factory rijder. Ook was hij in 1985 lid van het Britse team voor de MXoN.

Het boek laat het leven on the road zien van een toprijder in het mondiale motorcross. Zijn verhalen zijn soms grappig, soms hard maar vooral authentiek. Als toeschouwer van een GP zie je niet wat er allemaal achter de schermen gebeurd. The Inside Line geeft je een ruime blik in de interne motorcrosskeuken en Rob Andrews laat in dit boek zien dat hij ook een goed schrijver is.

The Inside Line is een zwaargewicht met 416 pagina’s en harde omslag van onberispelijke kwaliteit en detail. Schitterend geïllustreerd met bijna 400 ongelofelijke beelden van enkele van de meest geprezen fotografen van de sport. The Inside Line is te bestellen op  theinsidelinebook.com en kost £40.00 plus verzendkosten. Het boek wordt wereldwijd verzonden.

Uw reacties

More MX Vintage news