Tijd om in te schrijven voor de Enduropale Vintage 2019!

Tijd om in te schrijven voor de Enduropale Vintage 2019!
Decrease Font Size Increase Font Size Taille du texte Imprimer

Sedert enkele jaren zijn er ook reeksen voor vintage crossmotoren tijdens de grootste strandrace ter wereld. Die vindt elk jaar plaats op het strand Paris Plage aan de Franse opaalkust in Le Touquet. De Enduropale is een unieke belevenis en het succes van de vintagereeksen is onmiskenbaar.

En zo maakt de organisatie zich klaar voor de volgende editie. De inschrijvingen zijn bij deze geopend en het gaat hard, heel hard. Er worden maximaal 400 starters toegelaten in de categorie Enduro Vintage en er zijn er op dit ogenblik al 139 piloten ingeschreven. Niet talmen is de boodschap. Schrijf u als de bliksem in op voor de zwaarste en meest tot de verbeelding sprekende strandrace ter wereld. Je kan je registreren via deze link. Welke motoren mogen deelnemen? Alles met twee wielen, vette noppen en gebouwd voor 1990.

Zo kon onze landgenoot Sven Breugelmans de laatste twee edities van de Enduropale Vintage op zijn naam schrijven. De driedaagse Enduropale is er op 1, 2 en 3 februari 2019. De piloten met de oude crossmachines rijden hun wedstrijd over twee reeksen op vrijdag 1 februari. Op zaterdag is het de beurt aan de quads en op zondag rijden de grote jongens hun wedstrijd op solomotoren.

Enduropale Vintage 2016

 

Uw reacties

More MX Vintage news