Transborgaro 2023: Marc Velkeneers tweede na Broc Glover

Transborgaro 2023: Marc Velkeneers tweede na Broc Glover
Decrease Font Size Increase Font Size Taille du texte Imprimer

Vorig weekend werd de 41ste editie van de Transborgaro gereden op een boogscheut van Turijn. Vier klassen kwamen er aan de start, de piloten uit de jaren ’70, ’80, ’90 en 2000.

Marc Velkeneers

Het was even harken om aan de resultaten te geraken maar tegenwoordig vind je zowat alles op social media. In de categorie “anni 70” ging de zege naar Golden Boy Broc Glover. Hij hield een fantastische Marc Velkeneers af voor de zege. Die had vooraf gezegd dat hij zijn huid duur zou verkopen en zo geschiedde. Chuck Sun werd in deze categorie 7de terwijl Piere Karsmakers als 21ste kon finishen. Danny LaPorte werd 33ste. In de “anni 80” ging de zege naar Doug Dubach, hier werd een Belg fraai vierde, dat was Jan Blancquaert.

Alessio “Chico” Chiodi

De klasse “anni 90” werd gewonnen door Fabrizio Dini. Hij hield niemand minder dan Jeff Stanton en Jamie Dobb af voor de zege. In de klasse “anni 2000” ging de overwinning naar Davide Guarneri. Hij klopte Alessio “Chico” Chiodi en Lauris Freibergs. Bengt Laeremans en Michael Velkeneers werden in deze categorie 11de en 12de. Later krijgen jullie nog een mooie galerij foto’s te zien van de wedstrijd in Borgaro.

Resultaten Transborgaro

Foto’s: Francis Stempien

Uw reacties

More MX Vintage news