Uurschema BOTC oldtimercross Retie

Uurschema BOTC oldtimercross Retie
Decrease Font Size Increase Font Size Taille du texte Imprimer

Nu zaterdag 9 juli staat de zevende wedstrijd voor het Belgisch kampioenschap oldtimercross op het menu. Place to be is de Duinberg in Retie. 

De oldtimercross in Retie is al jaren aanwezig op de kalender en wordt georganiseerd door MC Hanenberg, de VLM en de werkgroep BOTC. We duiden nog even op het feit dat er bij wijze van proef jongere motoren worden toegelaten in de klasse 125cc. Voortaan zijn dus motoren toegelaten met waterkoeling, monovering en een schijfrem vooraan. De vorkpoten mogen maximaal 43 mm dik zijn en een trommelrem achteraan is verplicht. Uiteraard moeten de machines origineel zijn, ombouwprojecten worden niet toegelaten. 2022 is een testjaar!!! Dat betekent dat na de laatste wedstrijd wordt beslist of deze beslissing wordt verder gezet of afgevoerd. Hoe dan ook blijkt de beslissing zijn vruchten af te werpen en horen we concrete plannen van diverse piloten om volgend jaar deel te nemen met een jongere 125cc machine.

 

 

Door plaatsgebrek mag er onder geen enkel beding afgespannen worden in Retie, alle belemmeringen zullen worden weggenomen. U kan op vrijdag inschrijven in de tent van 18u30 tot 20u en op zaterdag van 7u tot 9u. Ook als je inschreef via Moto Inside moet je je even melden aan de inschrijftafel en 2 euro betalen. Dat bedrag zal worden gebruikt om in oktober de befaamde Nacht der Kampioenen te kunnen organiseren. De afdrukbare timing kan je hier downloaden. Hou er rekening mee dat een uurschema op de dag zelf nog kan wijzigen. Het GPS-adres is: Duinberg, 2470 Retie.

UURSCHEMA RETIE

Foto’s: Tim Van Echelpoel en Manu Jacques

Uw reacties

More MX Vintage news