Uurschema BOTC16 Oldtimercross Reet!

Uurschema BOTC16 Oldtimercross Reet!
Decrease Font Size Increase Font Size Taille du texte Imprimer

Nu zaterdag 28 september rijden de oldtimercrossers een laatste keer naar het starthek want dan is er de grote finale van het Belgisch kampioenschap. Place to be is de gemeente Reet-Rumst. Op het circuit “De Klak” zullen de oude motoren een laatste keer brullen en valt het doek over het seizoen 2019. MC De Kleiduivels en de VLM staan klaar voor een schitterend weekendje topmotorcross. 

De crossers moet dus nog twee reeksen vol aan de bak want buiten punten voor het BK zijn er nog een laatste keer punten te vergaren voor Eddy’s Oldtimer Trophy. Na de wedstrijden volgt de grote ontlading na een lang seizoen met zestien wedstrijden op de kalender. Traditioneel wordt er in Reet niet op een flesje gekeken en zo zullen er zowel in de feesttent als in het rennerspark heel wat kurken door het zwerk vliegen. Na de tweede reeks Pré 92 zullen zowel de dagwinnaars als de Belgische kampioenen van 2019 al een eerste keer in de bloemetjes worden gezet.

Het rennerspark zal op vrijdag 27 september geopend worden om 17u. Vanwege de organisatie wordt er gevraagd om de beschikbare ruimte optimaal te benutten, samen komen is samen staan. De piloten kunnen zich inschrijven in de feesttent op de wedstrijddag tussen 7u en 9u. De huldiging zal plaatsvinden in de feesttent 30 minuten na de tweede reeks Pré 92. De afdrukbare timing kan je hier downloaden. Het GPS-adres is: ’s Herenbaan, 2840 Reet – Rumst.

Uw reacties

More MX Vintage news