Uurschema BOTC3 oldtimercross Zoutleeuw!

Uurschema BOTC3 oldtimercross Zoutleeuw!
Decrease Font Size Increase Font Size Taille du texte Imprimer

De Belgische oldtimercrossers hebben intussen twee wedstrijden achter de kiezen. Na Tildonk en Molenbeersel is het tijd voor de eerste wedstrijd onder de vleugels van de Vlaamse Motorcross Federatie (VMCF). We verhuizen naar het Vlaams-Brabantse Zoutleeuw voor een derde clash tussen oldtimercrossers die strijden voor het Belgisch kampioenschap.

De wedstrijd op zaterdag 18 mei 2019 is een organisatie van MX-Team Zoutleeuw, een ervaren ploeg die een schitterend circuit zullen klaarleggen op de grens van het Hageland en Haspengouw. Op vrijdag zullen de drankjes geserveerd worden aan 1€ en is er een DJ-battle tussen twee platenruiters. De winnaar mag de avond muzikaal opluisteren. Zaterdagochtend is er een ontbijtbuffet in de verwarmde tent maar daar moet u vooraf voor reseveren op het nummer 0486/33 24 78 of op de Facebookgroep van MX-Team Zoutleeuw. Reserveren kan tot 16 mei.

De piloten kunnen zich inschrijven voor de wedstrijd in de feesttent op vrijdagavond tussen 20u en 21u15. Op de wedstrijddag kan dit van 7u30 tot 9u15. Na de reguliere reeksen is er een vrije training vanaf 15u15. De huldiging van de winnaars zal doorgaan in de tent om 16u15. De afdrukbare timing kan je hier downloaden. Het GPS-adres is: Louis Claeslaan, 3440 Zoutleeuw.

Foto intro: Carolien Kenis

 

Uw reacties

More MX Vintage news