Uurschema BOTC9 oldtimercross Koningshooikt!

Uurschema BOTC9 oldtimercross Koningshooikt!
Decrease Font Size Increase Font Size Taille du texte Imprimer

Na een welverdiende pauze kunnen de mannen op hun oude crossmotoren weer vol aan de bak. Nu zaterdag 10 augustus is er op het legendarische Fort van Koningshooikt de negende wedstrijd voor het Belgisch kampioenschap oldtimercross. Deze keer worden we ontvangen door het deskundige JBF MX-team en de Vlaamse Motorcross Federatie VMCF.

De wedstrijd in Koningshooikt is de eerste van een lange serie met wekelijks een wedstrijd tot en met die van de seizoensfinale in Reet. De fotogenieke locatie gaat zeker weer unieke wedstrijden opleveren met alle gangbare categorieën aan de start bij de oldtimers. De kantine is open vanaf vrijdagavond 9 augustus om 17u00. Er zal een film te zien zijn van de jaren 80&90. De drankjes zijn verkrijgbaar aan 1€. De piloten kunnen zich inschrijven voor de wedstrijd in diezelfde kantine op vrijdagavond tussen 20u en 21u15. Op de wedstrijddag kan dit van 7u30 tot 9u15.

Na de reguliere reeksen is er een vrije training vanaf 15u00. De huldiging van de winnaars zal doorgaan in de kantine om 16u15. De afdrukbare timing kan je hier downloaden. Het GPS-adres is: Donderheide, 2570 Koningshooikt-Lier.

Op zaterdagavond bouwen we vanaf 21u30 een feestje met DJ Delirium.

Goed om weten:

  • Er mag niet afgespannen worden voor donderdagavond 17u00!
  • Gelieve de afgespannen plaatsen voor dealers,  de organisatie JBF en het VMCF-bestuur te respecteren.
  • Er mag niet in de tunnel gereden worden en dus moeten de machines geduwd worden.
  • Omwille van de aanhoudende droogte is het van de brandweer en de boer verboden om te barbequeën of vuur te maken.

Foto intro: Paul Weyten

Uw reacties

More MX Vintage news