VIDEO: Restaureer een RM250 in 20 minuten!

VIDEO: Restaureer een RM250 in 20 minuten!
Decrease Font Size Increase Font Size Taille du texte Imprimer

Het is niet de werkelijkheid maar zo hebben we uw aandacht. Uiteraard duurt het iets langer om een crosser in het nieuw te steken maar de ene restauratie is de andere niet. Niet iedereen kan en wil de lat even hoog leggen. Waarom tonen we deze video? Omdat het zonder enige twijfel het meest gedetailleerde restauratieproject ooit is op YouTube van een crossmotor.

De mensen van G9Garage sleepten een oud kreng uit 1992 de werkplaats in en bombardeerde het hoopje ellende tot hun nieuw project. Het is een Suzuki RM250 uit 1992. De Soez is niet meteen de meest tot de verbeelding sprekende crossmotor uit Hamamatsu maar herkenbaar is hij wel degelijk met zijn typische tijgerlooks. Hij lijkt zo ontsnapt uit het Kruger National Park in Afrika. De RM had veel van zijn pluimen verloren en was als object een sprekend standaardvoorbeeld van een complete restauratie.

U ziet in een waanzinnig tempo 6 uur video samengebald tot 20 minuten. En nu komt het: Er zijn maar liefst 26 video’s beschikbaar die elk onderdeel gedetailleerd in beeld brengen. Het is een goudmijn aan kennis voor personen die nog nooit een crosser in detail hebben gerestaureerd. Al de video’s staan op de gekende videosite en zijn een ferm naslagwerk voor toekomstige greasemonkey’s. Bent u er klaar voor?

Uw reacties

More MX Vintage news