VIDEO: Ricky Carmichael – Ik haatte het rijden!

VIDEO: Ricky Carmichael – Ik haatte het rijden!
Decrease Font Size Increase Font Size Taille du texte Imprimer

U herinnert zich vast nog de fantastische Whiskey Throttle Show met Grant Langston en David Pingree. Vorig jaar nodigden ze een aantal grote namen uit de motorcross naar de studio van Troy Lee Designs om hen te interviewen. Sommige van deze talkshows waren ontluisterend. Dit jaar startte een nieuwe serie shows en zo werd niemand minder dan Ricky Carmichael in de stoel gedropt voor een lekker lang rondje vragen en antwoorden.

Verbazingwekkend genoeg zegt “The G.O.A.T.” dat hij er niet echt van hield om op zijn motor te rijden toen hij opgroeide! Carmichael, vijfvoudig Supercrosskampioen en tien keer US motorcross-kampioen, onthulde dat hij en zijn familie twee jaar lang in een motorhome leefden toen zijn vader verhuisde voor een baan. “We hebben elk weekend geracet” zei RC van die tijd. “We gingen op zoek naar concurrentie en gingen racen. Op één ding ben ik echt trots, en het heeft me gebracht tot waar ik nu ben: dankzij de offers van mijn ouders heb ik mijn droom kunnen realiseren.”

Mijn ouders hebben veel opgeofferd om mij de kans te geven en ik heb gemerkt dat ik op heel jonge leeftijd alleen voor hen heb geracet. Ik haatte het rijden“, gaf Carmichael toe aan een verbijsterd publiek! “Ik hield van racen, maar ik haatte de training. In Florida regent het veel dus was ik aan het bidden dat het zou regenen zodat ik niet hoefde te rijden! Als je 11 jaar oud bent en je vrienden hebben plezier en jij moet dan vertrekken om te gaan rijden. Mijn moeder bracht me de verantwoordelijkheid mee voor alles wat ik deed op een motor. Dus ik ging erheen en reed zo hard als ik kon, elke keer weer“.

Geniet mee van deze geweldige Whiskey Throttle Show met Ricky Carmichael.

Uw reacties

More MX Vintage news