VMXDN Foxhill: de deelnemerslijsten

VMXDN Foxhill: de deelnemerslijsten
Decrease Font Size Increase Font Size Taille du texte Imprimer

Het wordt een druk weekendje voor de redactie van MXVintage. Met de BOTC-oldtimers in Huldenberg op zaterdag, de 875 Trophy in Orp-Le-Grand en de VMXDN in Foxhill op zondag gaan we uitgeslapen voor de dag moeten komen. Wij zijn er klaar voor en in Foxhill zijn ze dat ook want daar wordt dit weekend een nieuwe vorm van de VMXDN georganiseerd.

Deze VMXDN is helemaal geïnspireerd op EVO-racing. Geen twinshocks dus maar wel hun jongere broertjes uitgerust met monovering, waterkoeling en schijfremmen. Dave King, Doc Wob en hun vrienden gaan er daar een flinke lap op geven met een internationaal deelnemersveld om u tegen te zeggen. De sterke teams komen ontegensprekelijk uit de VS en uit het Verenigd Koninkrijk zelf. Team USA lijkt het te kloppen team met Mike Brown, Zach Osborne en Ryan Villopoto.

 

 

Het Brits team zal bevolkt worden met Kurt Nicoll, Tommy Searle en Brad Anderson. Ook de Belgen doen mee. De eerder aangekondigde Kevin Strijbos moest verstek laten gaan en wordt vervangen door de Amerikaan Dennis Stapleton. Hij zal strijden aan de zijde van Mike Vanderstraeten en Danny Wauters. Ook het Noord-Iers team is niet van de poes. In dat team zitten Gordon Crockard, Neville Bradshaw en Graeme Irwin.

Ook in de individuele heats staan er bekende namen genoteerd en een aantal Belgen en Nederlanders. Doug Dubach, Rob Herring, Tom Van Loon, en Elliott Banks Browne zijn zowat de bekendste. De wedstrijd zal live te zien zijn via https://www.mxn-tv.com

Hieronder zie je alle deelnemerslijsten van de VMXDN teams en de individuele reeksen.

 

Uw reacties

More MX Vintage news