Wie staat er allemaal achter het starthek in Kleinhau?

Wie staat er allemaal achter het starthek in Kleinhau?
Decrease Font Size Increase Font Size Taille du texte Imprimer

De traditie om daags na Hemelvaartsdag een motorcross voor oldtimers te organiseren staat als een huis. Nu vrijdag 19 mei wordt de 32ste Flutlicht Motocross gehouden op het geweldige circuit Am Raffelsberg in de buurt van Düren. 

De 32ste editie, ja, je leest het goed. MSC Kleinhau heeft van deze wedstrijd een grandioos succes gemaakt. De organisatie zit strak in elkaar, elke klasse der oldtimers zit erin vervat en de tweede reeks wordt gereden onder kunstlicht. De formule blijft aanslaan en dat zie je aan de deelnemerslijsten want die zitten propvol. Wij gingen grasduinen in die deelnemerslijsten en troffen ook nu weer een flinke horde Belgen en Nederlanders aan.

 

 

De trainingen in Kleinhau starten om 14u20, de eerste reeks om 17u50. Omstreeks 22u40 is er dan een prachtig vuurwerk boven het circuit dat zoals de traditie het wil, ondersteunt wordt door een nummer van The Alan Parsons Project. De prijsuitreiking is om 2u in de nacht in de feesttent. Het GPS-adres is: Nideggener Straße, 52393 Hürtgenwald, Duitsland.

De deelnemerslijsten kan je raadplegen via deze link.

Uurschema Flutlicht motocross 2023

 

Foto: Manu Jacques

Uw reacties

More MX Vintage news