Oldtimertraining Genk wordt verschoven naar volgende week

Oldtimertraining Genk wordt verschoven naar volgende week
Decrease Font Size Increase Font Size Taille du texte Imprimer

Ook nu ligt de Horensbergdam in Genk er nog erg nat bij en is het onmogelijk om de oldtimertraining van nu donderdag 30 maart te laten plaatsvinden. AMC Bolderberg en AMC Genk hebben daarom besloten om de training te verschuiven naar volgende week donderdag 6 april.

Alle formaliteiten blijven dezelfde, de poorten van de Horensbergdam zwaaien open op donderdag 6 april om 12u30 waarna u onmiddellijk kan inschrijven. De training start om 13u00 en lopen onafgebroken door tot 16u45. Het adres van het circuit is: Damstraat 5, 3600 Genk.

Vrije geluidsmetingen

AMC Genk zal tijdens de training hun meetapparatuur ter beschikking stellen om het aantal dB’s te testen van uw motor. Vanwege de FIM komt er een strengere reglementering rond het geluidsvolume dat uw motor mag produceren op de wedstrijden. De metingen in Genk zijn geen verplichting maar worden wel van harte aanbevolen naar aanloop van de competitie.

U kan vrijwillig uw motor aanbieden om de geluidsdruk te meten. Ook in Genk wordt gemeten met de 2mMax methode van de FIM. Uw motor mag maximaal 112 dB produceren met een piek tot 114 dB. In 2025 zal dit verder gereduceerd worden naar 111 dB, het volume dat nu al verplicht is in de MXGP.

Oldtimertrainingen Genk

  • donderdag 16 maart Oldtimertraining 1
  • donderdag 23 maart oldtimertraining 2
  • donderdag 30 maart oldtimertraining 3
  • donderdag 6 april oldtimertraining

Foto: Piet Janssen

Uw reacties

More MX Vintage news